Hoppning med Lilla Vita

Idag var jag med och hoppade med den Lilla Vita. Ulrika hoppade Mak, det var liksom lite roligt att se!
Mynta var super duktig idag, hon hoppade super fint, och jag kastade mig inte över henne, för det har jag börjat göra eftersom alla säger att jag inte följer med någonting över hindren och då blir det ju så till slut...
Mamma förklarade vad jag skulle göra så då provade jag det, och jag följde med, men inte lika överkastande som jag brukar göra liksom! Och då blir det ju automatiskt att Mynta hoppar mycket, mycket finare! :D
När jag och mamma kom hem så åt vi, pappa hade gjort musslor till förrät, nja om det. Men varmrätten var grym!
Efter det hoppade jag in i duschen och efter det, när jag fortfarande stod i duschen kom mamma rusande och sa att jag måste skynda mig för vi skulle till mormor och morfar och boka OM våran resa till Egypten. Men vi ska fortsätta imorgon, nu har mamma och pappa åkt hem men jag stannade och sov hos mormor och morfar! ;)

Vanlig skoldag med stallet

Idag var jag i skolan som vanligt, men jag och Linus måste gå till skolan för mamma skulle till tandläkaren och hon hade bara smarten.
Sen på skolan så fick jag ett nytt fodral till min iPad, för Andreas, som precis har börjat, hade inte fått ett så då fick han låna Linda´s men de ville jag ha, och jag har ett svart, så då bytte vi, snacka om att Alice, Therese och Amira vart AVIS!!!!
Sen så fick jag skjuts med Alice mormor hem, så då läste jag lite bok. Inne på min tolfte gång på samma bok.
Pappa skjutsa mig till stallet så jag longerade Mynta i de varma vädret, -25.
Sen när man kom hem så var de dags för nachos. :DDDD
I morgon efter skolan, eller innan skolan börjar så ska jag, mamma och Lowe åka till Hudik för att skaffa nya pass för jag, mamma, pappa, Linus, Lowe, mormor, morfar, Mobbo, Frida och Eli åka till AFRIKA!!!!!!! Egypten...
Ulrika tar den Lilla Vita ;)

EGYPTEN!!

ALLDELES NYSS FICK JAG REDA PÅ ATT JAG SKA TILL EGYPTEN MED MAMMA, PAPPA, LINUS, LOWE, MORMOR, MORFAR, MOBBO, FRIDA OCH LILL ELI!! SÅ KUUUUUUUUUL!!!!!!

De ska bli skönt att slippa skolan ett tag, liksom bara dra, fast det finns en som jag kommer sakna såååååååååå mycket......................................................................Mynta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och såklart Julia och Josefine! :D <3

Men jag kommer inte alls att sakna skolan, även om jag måste ta med mig lite jobb så är de bättre än att jobba på skolan! ;D

Jag ska försöka blogga när vi är där, men jag kan inte arabiska! ;) Haha

Men jag kan, om de går, blogga på engelska, men kanske även på svenska! :D


Puss

Många dar

Jaja, nu har det gått flera dagar sen jag bloggade sist, och de beror på att jag har lite problem när jag tänker att jag ska göra de, så jag är inte dum, jag har bara LITE otur när jag tänker!! x)

Jaja, i onsdags så hade jag, Alice och Amira hemstudiedag. Då va i hemm hos Alice! :D
Samma dag började jag sätta igång Mynta! :D

I torsdags så red jag lektion, samma dag hade vi engelska och spanska förhör.

I fredags så va jag med Madde på kvällen, när hon åkte hem så kollade jag på Lets dance.

I går så måste jag gå upp halv nio för jag skulle med Annie och Madde hem till Madde för vi skulle rida Prille Snille! Sen på kvällen va jag med Annie, Madde och Sandra, Madde måste hem tidigt, Annie åkte sent och Sandra sov hos mig, och följde med mig och mamma till stallet idag på våran stalljour!

Och idag så har jag stalljour med Tilda och Johanna. Och de va även årsmöte kl 11. Men nu ska jag och minisarna ner och fodra.

Puss


Hemma en söndag

Nu sitter jag hemma, och skriver min önskelista för 14 års dagen!!
Idag var jag i stallet, igen, och var på möte under dagen, åkte hem, sen skjutsade Gudfar dit mig igen så jag fick göra rent Mynta´s sår och sen titta lite på hoppningen som jag INTE fick vara med på. Och dom hoppade MINA favvohinder dessutom!! Jaja, that´s life!
Linus är super irriterad på mig för att jag snodde hans dator, men men. Använder hans Spotify, om han vägrade logga ut så är de så de går.
Idag på mötet i stallet så fick jag reda på vad jag ska bli detta år i US, samt vad alla som redan har varit med ett år tillbaka fick, samt vad dom nya som hoppar in ska få!! Wihi
Imorgon har alla andra på skolan sovmorgon......... Förutom jag, Alice och fyra andra! KUL
Men de är de värt, vi ska vara med på Radio Ljusdal på fredag och sex veckor framöver!! Niiice..!
Men jag tänker kräva att vi ska få sluta två timmar tidigare eftersom vi BÖRJADE två timmar TIDIGARE!!
Krillan blir nog grinig men om man chatar tillräckligt länge så ger hon efter ;)
Jag har precis kollat på Ponnyakuten, del 1 och del 2! Tjuvtitta lite...
Och efter de kollade jag EN GÅNG TILL, som nu blir typ den hundrade gången, som jag kollade på The Twilight Saga: Breaking Dawn
Jag och mina kompisar har alltid undrat över vad Breaking Dawn betyder, men vi tänkte aldrig på att kolla de på tyda.se, så nu gjorde jag de och fick fram va de va, och om man tänkte efter vad man hade lärt sig i engelskan så börja man garva när man såg va de betydde, för man hade redan lärt sig allt de där typ 100 gånger redan så de va liksom lite smått kul så här då! Nu
Nu ska jag fortsätta titta på Twilight
Pusshej

Stallet med minisarna!!!

Nu sitter jag i stallet med minisarna Klara, Julia och Josefine!!

Idag har jag och mamma stalljour tillsammans med Ullis och Lena Sellman.

Imorse tyckte jag att de gick riktigt bra, när jag tog ut den sista hästen ser jag att Julia och Josefine kommer, så när deras mamma ska åka hem, så säger hon till mig att jag skulle köra med dom idag!!

Mamma kommer lite senare, även Ullis och Lena, för vi ska ta in pållarna. Jag tror även att vi har lite extra arbetare * HOST * Julia och Josefine * HOST * Haha

Jag ska nog gå ner och mocka nu eftersom en viss JULIA INTE gjorde de !!!!

Haha nej då hon är så duktig så!

Första dagen och skit

Idag började skolan, och vi började med att be en bön!!! HHAHHA
Vi fick ställa upp oss i led beroende om man va kille eller tjej och vilken klass man gick i, så de började med sexans tjejer och slutade med nians killar. Och när Conny började läsa upp bönen så sa han att alla skulle säga efter honom, och de roligaste var att de va sexorna och NIORNA som gjorde de, sjuorna och åttorna var med typ: Asså är ni seriös eller ????
Sen när han va klar så börja han skratta och sa: Fy fan va ni är lättlurade!!!
Och då börja ju alla garva fett mycket!!
Sen sa han: Tänk om vi skulle ha de såhär i skolan varje dag, att samlas såhär varje morgon och be en bön tillsammans.
Och då började ju alla att ASGARVA!!!!
Sen så höll vi på med våra iPads tills de blev lunch, och vi slutade efter lunchen :DDDDDD
Jag och Sabina hängde med Alice hem, Sabina åkte hem efter 1 timme ungefär, men jag stannade så länge att jag till och med åt där, deras mormor lagar fett god mat asså!!
Mamma hämtade mig och vi åkte till stallet tillsammans för att hinna hem någon gång!
När vi kommer dit så ser vi Mynta och Ulrika på parkeringsplatsen, Ulrika säger att Mynta är halt. Och då sa jag till mamma: Vad va de jag sa ??
För igår ( tisdag ) red jag lektion och tyckte att hon var halt på vänster framben, för då innan på söndag när jag hoppade för Sara Heed så trampade Mynta va sig skon på VÄNSTER FRAMBEN, men alla säger att jag ska fortsätta rida som vanligt eftersom de va så mjukt inne i ridhuset. Sen skor jag fast skon på måndag, och då märker han att Mynta har mugg, men berättade för mig hur jag skulle behandla den, men tillbaka till tisdag, jag tog av Mynta bootsen och märker att hon blöder som en stucken gris. Hämtar mamma, och hon försöker se vad som är problemet, mne Mynta var så himla öm så mamma fick inte röra henne. Så nu kommer vi tillbaka till idag. Ulrika och Mynta var på parkerings platsen, Mynta var halt, jag gick upp till Susanne och sa att jag inte kunde rida imorgon på min dressyrlektion, och hon frågar varför, och jag säger att Mynta är halt och berättar om allt jag för henne igen. Så jag fick en pensilinspruta av henne och hon sa VARJE KVÄLL så skulle de smörjas in på hennes mugg. För hon sa att mugg kan leda till hältor. Men sen så kommer Susanne när och tittar på Mynta, och då säger hon att det var jätte lite mugg hon hade, och att de INTE var anledningen till att hon var halt!
Visst de kändes skönt, men de hade varit ännu skönare att VAD som var PROBLEMET till att hon var halt!
Susanne klämde på Mynta´s ben, och när hon klämmer på ett visst ställe på Mynta´s ben så reagerar Mynta så mycket att hon håller på och nästan sätter sig på baken. Då vart ju jag super rädd och tårarna började rinna.
Nu ska vi bara avvakta och se om Mynta kan visa oss något mer, JAG VILL BARA ATT MIN ÄLSKLING SKA BLI BRA IGEN!!!

Stallet med Julia och Josefine

Nu sitter jag i stallet med tvillingarna Julia och Josefine.
Imorgon börjar skolan, hur ska jag överleva?

Idag ska jag och min älskade ponny hoppa. :D
Jag har precis fått reda på att hon har en skada. :( Men de va ingenting i som inte gick att bota!! :)

Jag väntar på att klockslaget ska slå 18!

Nu har jag precis tigd till mig en bulle av Julia och Josefine! :D
Älskar dom två små människorna, jah!
Hur ska jag överleva när skolan börjar ?
Ja, just de. HELGER

Narnia Kung Caspian och Skeppet Gryningen

Nu har jag precis kommit hem från Narnia Kung Caspian och Skeppet Gryningen. Den var grym!
Jag gick med Emma, och innan vi gick på bio så hoppade vi för Sara Heed. Och vi vart försenade så först trodde vi inte att vi skulle hinna men titta det gjorde vi! ;)
Jag var hemma kl 18, filmen började 19, kändes inte så bra att äta, duscha, göra sig klar och gå!!! Nja...
Ja, men jag hann. Vi träffade så klart vissa som man kände, och en av dom var man ju inte jätte glad att träffa, OCH TILL OCH MED PRATA MED!!!
Jaja, gjort är gjort. Se framåt!

Borgs på besök

Nu är Borgs här.
Mamma, pappa och dom har varit på Buspalatset i Bollnäs idag, medans jag var i stallet.
Jag, mamma, Ann och Pauline hade stallet imorse, vi mockade en box var förutom Pauline hon mockade två. Så de gick ju super. Sen åkte jag och mamma hem och åt frukost, sen åkte jag tillbaka till stallet för då skulle dom åka till Buspalatset.
Ulrika red Mynta, hon var super duktig för hon kunde galoppera i förvänd galopp på volten. Och hon ställde sig bara på bakbenen två gånger. Hon gjorde jätte fina slutor. Hon såg seriöst ut somen sagohäst.
Älskar dig Mynta!
Då ska man dra och äta. Puss och kram

Framför Simpsons

Nu sitter man och kollar på Simpsons med Tova efter ett resturang besök på Gamla Stan.
Black and White är so fucking gott jue.
Idag så fick Sandra rida Mynta. Det gick ju super, hon var lite pigg, men det är Mynta vi pratar om :D
Jag ska vara i stallet nästan hela dagen imorgon. Jag och mamma har stallet imorgon bitti, sen så måste jag tillbaka vid 14 tiden för jag ska rida och hålla koll på Ronja, för hon ska hyra Eddie!
Nu blire lite Jersey Shore

1/1 - 11

Idag är det bara ettor!
Man får väl ta och säga Gott nytt år till er alla. :)
Inatt fick man sova på soffan igen, min morbrors sambo och deras son på snart fem månader tog mitt rum.. Men det fick dom så gärna göra. Eli är så söt!
Idag red jag ut en stund med Stina och Ulrika. Vi skrittade och travade ute, sen plumsade vi snö på hoppvolten. Det var snö upp på Mynta´s lår. Hur härligt som helst!
Imorgon blir det hoppning för Sara Heed. Hon är grym!
Nu ligger man i sängen och kollar lite på datorn, men nu ska man kolla bästa Sandra Fransens och Alice Rosens bloggar oxå!!!
Puss och hejdå

RSS 2.0